0341 350 593

Start uw aanvraag

speciale zorgbedden zijn oplossingen bij...

in uit bed gaan, opstaan, wisselligging, draaien, verplaatsen op bed en steeds moeilijkere zorg

Start uw aanvraag

  • + Behandeling doorligplekken
  • + Zorgen voor betere doorbloeding
  • + Hulp bij zwaardere zorg

Een speciaal zorgbed kan voor u het verschil maken.

Flexobed - zonder zorgen in uit bed

Zou het niet fijn zijn als u weer zelf in en uit bed kunt stappen? Of met een klein beetje hulp misschien. Met het Flexobed transferbed is het weer mogelijk. Geen angst meer voor pijn of ongelukken. Geen moeilijk gedoe. Zelfstandig, veilig en comfortabel.

Bekijk de modellen en specificaties

RollAssist - prettige wisselligging

Heeft u pijn of moeite met draaien op bed, door druk- of schuifkrachten, wonden of andere fysieke klachten? Is wisselligging belangrijk om het herstel te versnellen of klachten te verlichten? Dan is het RollAssist wentelsysteem wellicht een uitkomst.

Bekijk de modellen en specificaties

Bedboxen - veilig en comfortabel

Zijn er situaties waarop uw kind niet meer veilig in bed kan liggen? Maakt u zich zorgen of uw kind zichzelf niet pijn doet gedurende de nacht? Een speciale bedbox kan u mogelijk helpen de zorg voor uw kind veilig en comfortabel te houden!

Bekijk de modellen en specificaties

Kantelbed - andere lighouding

Soms geeft drukwisseling op het lichaam door anders te gaan liggen net dat beetje verlichting dat u nodig heeft om zonder pijn langer op bed te kunnen blijven liggen of tegen doorligplekken. Het kantelbed kantelt van links naar rechts en kan hierbij helpen.

Bekijk de modellen en specificaties

Stabed - veilig rechtop staan

Met een sta-bed is het staan in de persoonlijke omgeving gemakkelijk, snel en veilig gerealiseerd. Het sta-bed kan eenvoudig worden ingesteld, tot een langzame aan uw gezondheid aangepaste draaihoek van maximaal 85 graden. 

Bekijk de modellen en specificaties

Maatwerkbed - naar uw wensen

Mocht uw situatie zo speciaal zijn waardoor geen van onze speciale zorgbedden een oplossing voor u is? Geen probleem. Wij gaan dan samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn om een speciaal zorgbed op maat voor u te maken. 

Bekijk de modellen en specificaties

Bij Specialbeds weten we dat voor veel mensen thuis of mensen werkzaam in de zorg een standaard zorgbed niet de oplossing is. Wij vinden dat ieder mens die zorg nodig heeft of zorg verleent het juiste bed verdient. Daarom bedenken en leveren wij speciale zorgbedden zodat mensen langer zelfstandig kunnen blijven, prettiger kunnen werken en de zorg als minder zwaar ervaren.

Uw gids in speciale zorgbedden

Specialbeds
Hoge Eng-West 2-4
3882 TR Putten
Nederland

E-mail: info@specialbeds.nl
Tel: +31 341 350 593
KvK: 30267905
BTW: NL821121790B01

Volg ons op:


Inschrijven voor de nieuwsbrief

© 2020 Re-Actief Zorghulpmiddelen B.V. | Specialbeds is onderdeel van Re-Actief Zorghulpmiddelen
Algemene voorwaarden | Privacy-verklaring
Design: INZPIRE | Webdevelopment: Haagen Web & App